Дієтична система -60

Ця методика харчування була розроблена Катериною Мірімановою. Дівчина ніяк не могла скинути вагу, коли потовстіла до 120 кг. За півтора року їй вдалося схуднути вдвічі і прославитися. Зараз дієтична система харчування Катерини Міріманової вважається однією з найефективніших.

Примітно те, що, застосовуючи цю систему, не доведеться страждати від голоду, мучити себе різкими і жорсткими обмеженнями. Що ж собою являє «Система -60»?

Диетическая система 60

Варіанти меню

Важливим елементом цієї методики є тарілки. Вони не мають бути великими. Користуйтеся лише тарілками середнього розміру. Харчування має бути триразовим, виключіть періодичні перекушування.

Ймовірно, щоб худнути і почуватися ситим, доведеться рано вставати. Катерина дозволяє їсти все, що заманеться до 12:00. Виняток становить молочний шоколад. Щоправда, його можна замінити чорним. Далі починається час жорсткої диктатури і зачиненого холодильника.

Доведеться відмовитися від смаженого і жирного. Віддавайте перевагу дієтичному м’ясу. До нього належить курятина, яловичина, індичатина і зайчатина. Утримуйтеся від солодкого, солоного і борошняного. Молочні продукти, які ви вживаєте, мають бути знежиреними. Важливою складовою є вода. Вона необхідна для обмінних процесів і очищення організму. Але не вживайте її більше, ніж можете випити. Не влаштовуйте тортури водою, часи Святої Інквізиції давно скінчилися.

Не забувайте, що вживання їжі після 18.00 принесе не лише задоволення, а й зайвий жир на тілі. Регулярно вечеряйте о 17:00. Швидше за все, вам вдасться легко впоратися з цією вимогою, адже у вас є час до полудня, коли все дозволено;)

Важливу роль відіграє моральна підготовка. Багато людей ніяк не можуть сісти на дієту через страх, невпевненість та лінощі. Не варто чекати слушного моменту, його ніколи не буде. Почніть просто зараз, не замислюючись. 

Ця харчова система має доповнюватися щоденними фізичними вправами.

Меню системи мінус 60

Сніданок

Нелімітований і вільний вибір продуктів. Виняток становить молочний шоколад, його можна замінити чорним.

Обід

На обід рекомендується вжити відварне, тушковане або пропарене м’ясо або рибу. Як гарнір можна використовувати свіжі або заморожені овочі, зелень або гречку. Не використовуйте як гарнір до м’яса картоплю, спагеті, макарони або рис. Як десерт рекомендуються цитрусові фрукти.

Вечеря

Найкращою вечерею стануть фрукти і склянка кефіру. Як альтернативу можна розглядати рибу або м’ясо без гарніру або гречку без доповнень.