
Очищення крові та лімфи
Багато людей страждають через густу кров та порушення відтоку лімфи. Результатом загусання крові є варикоз, підвищення артеріального тиску, сонливість, частий головний біль та багато іншого.
Лікувальне голодування сприяє зменшенню об’єму шлунка. Саме тому розпочинати вихід із сухого голодування слід із вживання легкозасвоюваної їжі у мінімальній кількості. Після проходження 7-денної дієти дієтологи радять протягом 7 діб дотримуватися кількох принципів.
У перший день виходу із сухого 7-денного голодування рекомендовано пити свіжі соки. Свіжовіджатий концентрований сік можна змішувати з водою, щоб правильно розподілити навантаження на шлунок. Вихід із 7-денного голодування в жодному разі не повинен починатися з вареної або смаженої їжі.
У меню третього та четвертого дня 7-денної дієти припустима наявність вівсянки та гречаної каші, вівсяного киселю, фруктово-овочевого смузі. Правильний вихід із голодування на цьому етапі виключає жирні та копчені страви.
На п’ятий і шостий дні правильного виходу з голодування можна їсти сухий лляний хлібець, мед, сироватку, молоко, вершки. Але порції мають бути мінімальними, як і при виході із одноденної дієти.
Якщо ваша голодна дієта сухого типу була одноденною, то тут все набагато простіше: ранок – пора фруктів та овочів, обід – час легкого салату, вечеря – момент поласувати молоком або сиром.
Для очищення організму від токсинів вам допоможе
Багато людей страждають через густу кров та порушення відтоку лімфи. Результатом загусання крові є варикоз, підвищення артеріального тиску, сонливість, частий головний біль та багато іншого.
Корисні чи шкідливі властивості будь-якого продукту, зокрема й баклажана, визначаються складом. Крім вітамінів PP, B2, C баклажани багаті на розчинні цукри, білки, клітковину, кальцій, залізо
Лікувальне голодування при правильному підході здатне принести хворому відчутне полегшення при панкреатиті, гастриті, подагрі, застуді, холециститі тощо. Але є й інший бік медалі – голодування
На правах реклами. Не є лікарським засобом. Є протипоказання.
Дивись текст етикетування.