
У чому полягає користь рису
Рис давно використовують у багатьох сферах: кулінарії, дієтології, стоматології, для виготовлення косметичних засобів. Різноманітне застосування і корисні властивості рису були відомі ще 7 тисяч років
Насіння має чудові властивості, про які мало хто здогадується! У щоденній метушні, коли часу обмаль, можна дозволити собі невеликий здоровий перекус. Цій вимозі відповідають звичайні ядра насіння соняшнику. Вони містять цінні рослинні жири і вітаміни, які добре засвоюються, до того ж здатні продовжити молодість організму і значно знизити рівень холестерину у складі крові.
У правильно висушеному насінні зберігаються всі поживні речовини. Важливо при покупці перевірити дату фасування. Адже чим довше вони лежать, тим гіршим стає їхній смак. Прогірклий присмак надовго може зіпсувати апетит.
Фахівці з косметології довели, що навіть невелике вживання ядер матиме позитивний вплив на стан нігтів і красу волосся. Ще одна незаперечна перевага насіння – це наявність у ньому важливих мікроелементів. Магній, залізо і йод незамінні для здорової роботи серця і також підтримки в хорошому тонусі судин. А фолієва кислота, виявлена в продукті, зміцнює нервову систему і покращує настрій. Багато хто ставиться до насіння, як до чогось несерйозного і відмовляє собі в такий смачній и здоровій їжі. Але, виявляється, марно. У ядрах міститься багато вітаміну D, майже як у рибі. А за рівнем калію, їм поступається навіть такий південний фрукт, як банан. Тож запасайтесь насінням, лузайте із задоволенням і будете здоровими.
Але, звісно, треба знати міру. Оскільки насіння – досить калорійний продукт.
Для очищення організму від токсинів вам допоможе
Рис давно використовують у багатьох сферах: кулінарії, дієтології, стоматології, для виготовлення косметичних засобів. Різноманітне застосування і корисні властивості рису були відомі ще 7 тисяч років
Сьогодні більшість людей прагнуть втратити вагу, а не набрати. Однак є люди, які не можуть поповнішати. Більшість фахівців вважають, що потостіти важче, ніж схуднути. Набирання
Корисно означає несмачно – це помилка. Корисна їжа цілком може бути дуже смачною, якщо готувати страви правильно, навіть коли людина, яка худне, страждає на гастрит.
На правах реклами. Не є лікарським засобом. Є протипоказання.
Дивись текст етикетування.