Грейзинг дієта
Цей різновид дієти призначається для тих, хто вирішив схуднути за допомогою дробового харчування. Її плюс у тому, що ви не повинні відмовляти собі в їжі.
З давніх-давен яблуко вважали фруктом краси і здоров’я, а в казках плоди яблуні наділяли магічною силою. Заморські гості недарма називали нашу країну яблуневим царством.
Яблуко – райський плід, його культивували і цінували. Сьогодні багато хто віддає перевагу екзотичним фруктам, не здогадуючись, наскільки звичайне яблуко багате за складом.
У яблуках багато фолієвої кислоти, заліза, цинку, дубильних речовин і органічних кислот.
Яблучна шкірка є рекордсменом за корисними властивостями. У ній набагато більше вітамінів, ніж у самому яблуці. Яблуко, тільки що зірване з дерева, треба їсти зі шкіркою. А от імпортні яблучка краще очистити від неї, оскільки її натирають шкідливими речовинами для товарного вигляду.
Вживання яблук протягом літа повністю захистить організм від осінньої застуди.
Яблучний сік поступається самому яблуку, оскільки не містить харчових волокон. Тому лікарі рекомендують пити сік раз на тиждень, а яблука їсти щодня.
Любов до яблук є чудовим захистом від нітратів. А найкращі ліки від втоми і стресу, хоч як це дивно, – теж яблука.
Британські вчені віддали перше місце скромному яблуку як найкориснішому фрукту.
Яблука полюбляють вживати не лише всередину. Красуні використовують їх для масок. Крім зволожуючого ефекту маска з яблук активно сприяє омолодженню клітин шкіри.
Цей різновид дієти призначається для тих, хто вирішив схуднути за допомогою дробового харчування. Її плюс у тому, що ви не повинні відмовляти собі в їжі.
Завдяки розвитку культури здорового харчування сьогодні не важко відшукати магазин, у якому можна придбати продукти для вегетаріанців. Паростки, водорості, тофу, горіхи, пшеничний сік – ті
Багато людей, ставлячи собі це запитання, вже й не сподіваються знайти на нього відповідь. Скільки разів ціною неймовірних зусиль вдавалося скинути кілька зайвих кілограмів, але
На правах реклами. Не є лікарським засобом. Є протипоказання.
Дивись текст етикетування.