Трав’яний чай. Користь і приготування
З кожним роком чай, приготований з трав, стає дедалі популярнішим. Будь-яка людина, якій не байдуже своє здоров’я, з часом додає до раціону цей чудотворний напій.
Особливо популярна кавунова дієта. Лікарі припускають використання цієї дієти тільки раз на рік, коли треба їсти лише м’якоть кавуна. Цей період починається наприкінці серпня, триває аж до вересня, коли кавуни досить стиглі, смачні і максимально корисні. Кавунова дієта очищає кишечник, нирки і печінку. Це ідеальний варіант для тих, хто страждає на ожиріння. Головне – правильно дотримуватися цієї дієти. Не менш важливим є й правильний вихід з неї.
Крім певного часу року є ще й інші критерії, за якими потрібно вибирати кавун.
По-перше, важити одна ягода має не менш як вісім кілограмів. Занадто маленький кавун може запросто виявитися нестиглим. Але й занадто великі теж не варто брати, позаяк вони можуть бути перенасичені хімічними препаратами. Коли йдете до магазина або на ринок по кавун, використовуйте, коли обираєте, такі методи: поплескайте кавун – ви повинні почути дзвінкий звук, зверніть увагу на хвостик ягоди – він не має бути надто зеленим.
За статистикою, дотримуючись кавунової дієти, за тиждень можна попрощатися з п’ятьма-сімома кілограмами! Але, щоб вони не повернулися, потрібно правильно з неї виходити. Головний принцип дієти в розрахунку належної кількості м’якоті на масу тіла людини. Один кілограм кавуна на десять кілограмів вашої ваги. Дотримуватися такої дієти припустимо не більш як сім днів, оскільки є й мінус у ній: під час кавунової дієти з організму вимивається кальцій.
Правильний вихід з кавунової дієти передбачає вживання каш, сиру, овочів, риби, дієтичного м’яса, тобто знежиреною їжі, а на вечерю треба продовжувати їсти кавун.
Зверніть увагу, що ця дієта легко може допомогти вам перейти на більш здорове харчування, не виснажуючи себе. А якщо під час дієти ще й фізкультурою займатися, то схуднете ще швидше.
З кожним роком чай, приготований з трав, стає дедалі популярнішим. Будь-яка людина, якій не байдуже своє здоров’я, з часом додає до раціону цей чудотворний напій.
Концепції сучасної дієтології різноманітні, але найпопулярніша схема – це, звичайно, роздільне харчування (стандартне і за групою крові). Основна ідея – їсти тільки продукти, що комбінуються
Про шкоду смаженої їжі, особливої тієї, що вкрита ароматною хрусткою скоринкою, постійно говорять і лікарі, і дієтологи. Але їжа, підсмажена на сковорідці або у фритюрі,
На правах реклами. Не є лікарським засобом. Є протипоказання.
Дивись текст етикетування.