
Чому цукор є шкідливим
Усі любителі солодкого мають знати, що цукор – це не лише смачно, а й може бути шкідливо. Найстрашнішим є те, що відмовитися від улюблених цукерок,
З давніх-давен яблуко вважали фруктом краси і здоров’я, а в казках плоди яблуні наділяли магічною силою. Заморські гості недарма називали нашу країну яблуневим царством.
Яблуко – райський плід, його культивували і цінували. Сьогодні багато хто віддає перевагу екзотичним фруктам, не здогадуючись, наскільки звичайне яблуко багате за складом.
У яблуках багато фолієвої кислоти, заліза, цинку, дубильних речовин і органічних кислот.
Яблучна шкірка є рекордсменом за корисними властивостями. У ній набагато більше вітамінів, ніж у самому яблуці. Яблуко, тільки що зірване з дерева, треба їсти зі шкіркою. А от імпортні яблучка краще очистити від неї, оскільки її натирають шкідливими речовинами для товарного вигляду.
Вживання яблук протягом літа повністю захистить організм від осінньої застуди.
Яблучний сік поступається самому яблуку, оскільки не містить харчових волокон. Тому лікарі рекомендують пити сік раз на тиждень, а яблука їсти щодня.
Любов до яблук є чудовим захистом від нітратів. А найкращі ліки від втоми і стресу, хоч як це дивно, – теж яблука.
Британські вчені віддали перше місце скромному яблуку як найкориснішому фрукту.
Яблука полюбляють вживати не лише всередину. Красуні використовують їх для масок. Крім зволожуючого ефекту маска з яблук активно сприяє омолодженню клітин шкіри.
Усі любителі солодкого мають знати, що цукор – це не лише смачно, а й може бути шкідливо. Найстрашнішим є те, що відмовитися від улюблених цукерок,
Після 45 років кожній жінці доводиться зіткнутися з не дуже приємним періодом життя – менопаузою. Репродуктивна функція поступово згасає на тлі змін гормональної сфери: одних
Дієта англійська полягає у своєрідній системі харчування. Відповідно до неї відбувається чергування днів, які передбачають рецепти страв для меню конкретного типу. Завдяки цьому англійська дієта
На правах реклами. Не є лікарським засобом. Є протипоказання.
Дивись текст етикетування.