
Еко-дієта, унікальний авторський метод
Найчастіше проблема надмірної ваги й ожиріння криється в порушенні обміну речовин, зашлакованості організму, нераціональному харчуванні. Я стрімко набирала вагу з 12 років, хоча вела активний
З давніх-давен яблуко вважали фруктом краси і здоров’я, а в казках плоди яблуні наділяли магічною силою. Заморські гості недарма називали нашу країну яблуневим царством.
Яблуко – райський плід, його культивували і цінували. Сьогодні багато хто віддає перевагу екзотичним фруктам, не здогадуючись, наскільки звичайне яблуко багате за складом.
У яблуках багато фолієвої кислоти, заліза, цинку, дубильних речовин і органічних кислот.
Яблучна шкірка є рекордсменом за корисними властивостями. У ній набагато більше вітамінів, ніж у самому яблуці. Яблуко, тільки що зірване з дерева, треба їсти зі шкіркою. А от імпортні яблучка краще очистити від неї, оскільки її натирають шкідливими речовинами для товарного вигляду.
Вживання яблук протягом літа повністю захистить організм від осінньої застуди.
Яблучний сік поступається самому яблуку, оскільки не містить харчових волокон. Тому лікарі рекомендують пити сік раз на тиждень, а яблука їсти щодня.
Любов до яблук є чудовим захистом від нітратів. А найкращі ліки від втоми і стресу, хоч як це дивно, – теж яблука.
Британські вчені віддали перше місце скромному яблуку як найкориснішому фрукту.
Яблука полюбляють вживати не лише всередину. Красуні використовують їх для масок. Крім зволожуючого ефекту маска з яблук активно сприяє омолодженню клітин шкіри.
Для очищення організму від токсинів вам допоможе
Найчастіше проблема надмірної ваги й ожиріння криється в порушенні обміну речовин, зашлакованості організму, нераціональному харчуванні. Я стрімко набирала вагу з 12 років, хоча вела активний
Методика майбутнього чи провал? Що насправді являє собою лікувальне голодування, позитивний ефект якого неодноразово підтверджувався при лікуванні різних захворювань. Прихильники виснажливих дієт в один голос
Раціон, який передбачає здорове харчування на кожен день, має відповідати індивідуальним енерговитратам організму і його потребам у денній нормі мікроелементів.Сніданок становить 25% загального обсягу раціону,
На правах реклами. Не є лікарським засобом. Є протипоказання.
Дивись текст етикетування.