
Рецепти сироїдіння: рецепти страв, салатів
У початківців-сироїдів часто виникає запитання: як правильно харчуватися, щоб отримати достатню кількість вітамінів і мінералів? Відповідь дуже проста – достатньо знати рецепти страв з фото.
Цей тип дієти дозволяє швидко позбутися шлаків, що накопичилися. Результатом стане не лише зміцнення здоров’я, а й значне поліпшення фігури. За допомогою дієти на висівках вдасться повернути хорошу фігуру і привабливу зовнішність. Як же висівки забезпечують настільки привабливий результат? Чому саме вони стали основою нової дієти? Висівки містять велику кількість клітковини (харчових волокон). Клітковина чудово очищає кишечник, позбавляє організм шлаків, токсинів, надлишку жовчних кислот і холестерину.
Завдяки клітковині нормалізується рівень цукру в крові і поліпшується мікрофлора шлунково-кишкового тракту. У результаті відновлюється і прискорюється обмін речовин в організмі. Це значною мірою сприяє зменшенню жирового прошарку, а також позбавленню надмірної ваги. Принцип цієї дієти полягає в регулярному прийомі висівок. Їх треба вживати тричі на день.
Одну столову ложку висівок залити 1-2 склянками води. Кип’ятити 30-40 хвилин, помішуючи. Вживати по 50 г, запиваючи склянкою чистої (негазованої і немінералізованої) води. Приймати тричі на день. Після прийому порції висівок можна вживати їжу протягом 3-х годин.
Тривалість дієти становить 10 днів.
Меню дієти на висівках
Меню цієї дієти дуже вільне. Обов’язково дотримуватися приписів щодо прийому висівок, виключити нерекомендовані продукти і більше вживати рекомендовані.
“Чорний список”:
Рекомендовані продукти
Основу щоденного меню має становити білкова їжа в поєднанні з овочами. до списку рекомендованих продуктів входять:
Харчування має бути триразовим, без перекусів.
У початківців-сироїдів часто виникає запитання: як правильно харчуватися, щоб отримати достатню кількість вітамінів і мінералів? Відповідь дуже проста – достатньо знати рецепти страв з фото.
Деякі люди, які вступили у боротьбу із зайвою вагою, нарікають на повну безпорадність перед своїм раціоном. Здавалося б, нічого надприродного і суперкалорійного в ньому немає,
Без хліба, мабуть, не обходиться жодна людина. Хтось віддає перевагу білому, а хтось більше любить чорний. Різновиди хліба визначаються видом борошна, з якого їх робили.
На правах реклами. Не є лікарським засобом. Є протипоказання.
Дивись текст етикетування.