Дієта на висівках

Цей тип дієти дозволяє швидко позбутися шлаків, що накопичилися. Результатом стане не лише зміцнення здоров’я, а й значне поліпшення фігури. За допомогою дієти на висівках вдасться повернути хорошу фігуру і привабливу зовнішність. Як же висівки забезпечують настільки привабливий результат? Чому саме вони стали основою нової дієти? Висівки містять велику кількість клітковини (харчових волокон). Клітковина чудово очищає кишечник, позбавляє організм шлаків, токсинів, надлишку жовчних кислот і холестерину.

Завдяки клітковині нормалізується рівень цукру в крові і поліпшується мікрофлора шлунково-кишкового тракту. У результаті відновлюється і прискорюється обмін речовин в організмі. Це  значною мірою сприяє зменшенню жирового прошарку, а також позбавленню надмірної ваги. Принцип цієї дієти полягає в регулярному прийомі висівок. Їх треба вживати тричі на день.

Диета на отрубях

Варіанти меню

Одну столову ложку висівок залити 1-2 склянками води. Кип’ятити 30-40 хвилин, помішуючи. Вживати по 50 г, запиваючи склянкою чистої (негазованої і немінералізованої) води. Приймати тричі на день. Після прийому порції висівок можна вживати їжу протягом 3-х годин.

Тривалість дієти становить 10 днів.

Меню дієти на висівках

Меню цієї дієти дуже вільне. Обов’язково дотримуватися приписів щодо прийому висівок, виключити нерекомендовані продукти і більше вживати рекомендовані.

Диета на отрубях

“Чорний список”:

  • Цукромісткі продукти:
  • Жирна їжа:
  • Хлібобулочні вироби;
  • Крохмалемісткі продукти;
  • Кондитерські вироби;
  • Алкогольні напої.

Рекомендовані продукти

Основу щоденного меню має становити білкова їжа в поєднанні з овочами. до списку рекомендованих продуктів входять:

  • Курятина;
  • Яловичина;
  • Індичатина;
  • Зайчатина;
  • Нежирна риба;
  • Яйця;
  • Знежирені молочні продукти;
  • Гриби;
  • Овочі (крім картоплі);
  • Фрукти і ягоди (крім банана, інжиру, винограду, груші та манго);
  • Велика кількість чистої (негазованої, немінералізованої) води (від 4-х склянок на день).

Харчування має бути триразовим, без перекусів.