
У чому користь і шкода баклажанів
Корисні чи шкідливі властивості будь-якого продукту, зокрема й баклажана, визначаються складом. Крім вітамінів PP, B2, C баклажани багаті на розчинні цукри, білки, клітковину, кальцій, залізо
Правильне харчування має важливе значення для всіх, але особливо це стосується підлітків, адже вони ростуть. На жаль, більшість тінейджерів мають незбалансований раціон.
Підлітки повинні вживати велику кількість фруктів і овочів, багатих на такі поживні речовини, як кальцій і залізо. Їм необхідно дотримуватися здорового харчування і стежити за своєю вагою.
Звичайно, треба докласти трохи зусиль, щоб змінити свої звички щодо їди, але навіть кілька простих змін спричинять величезні зміни. Ви будете почуватися краще і вам буде простіше контролювати свою вагу.
Газована вода з підсолоджувачами і висококалорійні картопляні чіпси користуються великою популярністю у підлітків. Ваш організм не може працювати, як належить, споживаючи таке.
У молодості може здаватися, що серцевий напад – це проблема людей похилого віку, і ви навіть не здогадуєтеся, що самі вже можете мати певні проблеми зі здоров’ям. Погане харчування може призвести до збільшення ваги, підвищення кров’яного тиску, закрепів, втоми і проблем з концентрацією.
Невеликі зміни можуть мати неабиякий вплив. Тому спробуйте:
Не бійтеся змінити своє ставлення до їди. Пам’ятайте, що в наш час модно бути здоровим і прогресивним.
Корисні чи шкідливі властивості будь-якого продукту, зокрема й баклажана, визначаються складом. Крім вітамінів PP, B2, C баклажани багаті на розчинні цукри, білки, клітковину, кальцій, залізо
Якщо сидіти на виснажливих дієтах вам не хочеться, то цілком реально схуднути щадними методами, які підходять майже всім, не мають протипоказань, а також нормалізують не
Найчастіше проблема надмірної ваги й ожиріння криється в порушенні обміну речовин, зашлакованості організму, нераціональному харчуванні. Я стрімко набирала вагу з 12 років, хоча вела активний
На правах реклами. Не є лікарським засобом. Є протипоказання.
Дивись текст етикетування.