
Поради щодо зниження рівня холестерину
Знизити рівень холестерину здатні багато факторів. Серед них основними є дотримання дієти і позбавлення від зайвих кілограмів. Вибираючи здорову їжу, можна зменшити концентрацію так званого
Знизити рівень холестерину здатні багато факторів. Серед них основними є дотримання дієти і позбавлення від зайвих кілограмів. Вибираючи здорову їжу, можна зменшити концентрацію так званого «поганого» холестерину, а також тригліцеридів.
Наведемо деякі корисні рекомендації, які можуть допомогти в процесі зниження рівня цієї речовини.
Не пити зайві калорії. Йдеться про газовані напої, солодкі фруктові соки і алкоголь. Вживання таких напоїв має бути зведене до мінімуму.
Під час обіду в ресторані варто вибирати в меню ті страви, які подаються у відварному або тушкованому вигляді. Також корисні будуть різноманітні морепродукти, пісне або куряче м’ясо. Одночасно з цим слід відмовитися від смажених продуктів і приготованих на грилі. В очікуванні свого замовлення варто попросити офіціанта принести вам келих води. Окрему увагу слід приділити заправці салатів. Якщо є можливість, попросіть заправити його часточкою лимона або бальзамічним оцтом. Як десерт краще підійдуть сезонні фрукти, подані без додавання вершків.
Дотримання цих рекомендацій допоможе скорегувати харчування, зробити його правильнішим, а також запобігти набиранню зайвої ваги. А це, у свою чергу, сприятиме зниженню рівня холестерину.
Для очищення організму від токсинів вам допоможе
Знизити рівень холестерину здатні багато факторів. Серед них основними є дотримання дієти і позбавлення від зайвих кілограмів. Вибираючи здорову їжу, можна зменшити концентрацію так званого
Дієтологами були названі 5 найбільших ризиків, яким піддаються ті, хто п’є багато кави. Кава вже давно стала частиною повсякденності і сучасної культури. І цей напій
Вегетаріанство. Кожен має свою думку щодо цієї системи харчування. Люди розділилися на два табори: одні нічого проти цього не мають, а то й самі є
На правах реклами. Не є лікарським засобом. Є протипоказання.
Дивись текст етикетування.